”Himmelriket för den skönhets- och hälsointresserade”

Letar du efter en frisör, behöver du hjälp med en krånglande rygg eller kanske är du sugen på att fixa dina ögonbryn?
Bokadirekt.se – Nordens största marknadsförings- och bokningssajt för skönhet och hälsa finns allt du kan önska dig.
Här kan du botanisera bland heta trendiga behandlingar för att hitta just din favorit.
– På Bokadirekt finns ungefär 200 000 olika tjänster att boka. Det är ett himmelrike för den skönhets- och hälsointresserade, säger Christian Fricke, vd på Bokadirekt.se

Vad är du intresserad av?
Ögonbryn
Frisör
Fillers
Naglar
Massage
Hudvård

Letar du efter tjänster inom hälsa och skönhet finns det egentligen bara ett svar – Bokadirekt.
Sajten och tjänsten har nu funnits i elva år och har vuxit till Sveriges största sajt för hälsa och skönhet. Dessutom är det Nordens största bokningssajt för samma tjänster.

– Vi är den största aktören på marknaden, men det är inte alltid som kunderna vet om att de är inne på Bokadirekt.se, säger Christian Fricke och fortsätter:
– När du till exempel ska boka tid hos din frisör så går du in på frisörens hemsida och klickar på boka. Frisören – som då är anslutna till Bokadirekt – skickar då kunden vidare till Bokadirekt, där kunden kan se tider och boka in sitt besök.

Kika i din närhet

Men Bokadirekt har även både en sajt och en app för att underlätta för sina kunder – och klienter.

– Ja, vi är mer än bara en länk på en tjänsteutövares sida. I vår app kan du kan kika efter behandlingar och erbjudanden i din närhet. Om det skulle vara så att du behöver till exempel en kiropraktor eller en massör lite akut kan du enkelt kolla vilka kliniker i närheten av där du är som har möjlighet att ta emot dig med kort varsel, förklarar Christan Fricke.
– Vi har över 12 000 bokningsbara och anslutna tjänsteutövare – hos oss finns allt inom några fingrars räckvidd.

Tre miljoner kunder

Varje månad besöks Bokadirekt av tre miljoner kunder och även om de flesta av kunderna är kvinnor så finns något för alla.
Här är de hetaste och trendigaste nya naturliga skönhetsbehandlingarna på Bokadirekt just nu – kanske är det något som passar just dig! Passa på – om ingen av dessa passar dig så finns det runt 200 000 andra tjänster att boka via
Bokadirekt.

Vilka är de populäraste behandlingarna? Se svenska folkets toppval här!


Ge dig ett lyft

Passa på att få tjocka ögonbryn med en helt ny naturlig behandling. Brow lamination Browlift är en av de hetaste behandlingarna just nu. Det är en behandling som passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn, men som inte vill eller vågar göra en permanent förändring.

Med denna nya metod slipper du tatuera ögonbrynen, utan kan fixa brynen på ett helt naturligt sätt. Den ger en bestående effekt upp till 3-4 veckor. Eyebrow lamination, som det kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift.

– Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt ”lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar man brynen med henna så att de får en 3D-effekt, säger Christan Fricke.

Bokadirekt.se hittar du kliniker som utför denna naturliga behandling från Ystad i söder till Kalix i norr.


Avkoppling och vila

Massage är en av de mest sökta behandlingarna på Bokadirekt. En populär form av de är just nu lymfmassage, en behandling som både är välgörande samt ger effekt. Perfekt för den som behöver stunds avkoppling och vila. En skön lymfmassage gör underverk för kroppen och dämpar svullnad, smärta och domningar. Massagen förebygger också celluliter.

Behandlingen kan också göras i ansiktet och ger då ett synligt ansiktslyft helt utan ingrepp eller återhämtning. Kindben och käklinje skulpteras fram med imponerande tydlighet, och svullnad och linjer runt ögonen slätas ut.

När det kommer till massage finns över 5 000 bokningsbara utövare på Bokadirekt – bara några knapptryckningar bort och närmare 350 kliniker runt om i Sverige erbjuder lymfmassage så passa på att boka!


Se yngre och friskare ut

En annan ansiktsbehandling som just nu växer i Sverige är Oxygen-behandling – en icke-kirurgisk behandling som passar dig som vill få en omedelbar uppfräschning och föryngring av ansiktet. Detta återfuktar huden på djupet och ger ansiktet en ny lyster – perfekt när hösten nu är här.

Behandlingen inkluderar både avslappning, välmående och samtidigt ger omedelbara resultat utan återhämtningstid. Med hjälp av syre tillförs nödvändiga antioxidanter, vitaminer, peptider och mineraler som ökar cellernas förmåga att förnya sig själv i huden och cirkulationen ökar. Redan efter 30 minuters behandling minskar synlighet av linjer och rodnad och det gör att huden i ansiktet blir fylligare, och ser friskare och yngre ut.

Intressant? Det finns över 1 500 anslutna utövare inom ansiktsbehandling på Bokadirekt. Boka in din höstbehandling redan i dag!


Läkning med nålar

När vi ändå är inne på ansiktsbehandlingar så går det i dag inte att bortse från Microneedling, en unik och populär behandlingsmetod. Behandlingen en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och går ut på att tunna nålar triggar igång en reparationsprocess i huden och startar en förnyelseprocess.

Metoden är effektiv på ärrvävnad, hudbristningar, trött och glåmig hud, förstorade porer, rynkor och slapp hud. Det krävs i regel 3-6 behandlingar för att uppnå önskat resultat, men redan efter första behandlingen kan man se stor skillnad.

Efterfrågan på denna nålbehandling är stor, och som tur är finns det i dag över 800 kliniker runt om i hela Sverige som utför detta och är bokningsbara på Bokadirekt.se

– Ja, det finns verkligen något för alla på Bokadirekt. Ladda ner appen eller surfa in på sidan för att se vad som finns nära just dig, avslutar Christan Fricke.

Boka en behandling nära dig – kolla vad som finns på gångavstånd från ditt jobb eller hem!